Криве дзеркало кохання (2019) всі серії

Мелодрама Криве дзеркало кохання (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Криве дзеркало кохання (2019)»:

Віра і Надія близькі подруги з самого раннього дитинства. Надя росла в достатку, заможні батьки нічого не шкодували для улюблениці. Після школи дівчина вступає до столичного ВНЗ і мріє після закінчення навчання назавжди виїхати до Європи і жити там. А скромна Віра з точністю навпаки, вважає за краще залишатися в рідній провінції і уникати гучних компаній. Незабаром заповітне бажання амбітної героїні-красуні виповнюється, в неї закохується чарівний іноземець і робить їй пропозицію вийти за нього заміж.

Але чим обернеться для наївною принцеси гонитва за казкової закордонної життям? В цей же час у другій подружці все складається не кращим чином: перша романтична любов, раптова вагітність, невдале подружжя і повне розчарування в щастя. Крім усього, у новонародженої дівчинки діагностують поріг серця. Але зневіреної матусі пощастило, її дочка рятує обдарований лікар-хірург Діма Литвинов. Незабаром доля зведе цих двох, і вони починають зустрічатися. Молодій матусі здається, що і в її сірому існуванні з'явився промінчик надії, але тут закохана дівчина помічає, що Дмитро поводиться якось дивно і зухвало. Невже черговий самообман.

Серіал Криве дзеркало кохання (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Криве дзеркало кохання (2019)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Криве дзеркало кохання (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Криве дзеркало кохання (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Криве дзеркало кохання (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Криве дзеркало кохання (2019)