Пристойна сім'я здає кімнату (2018) всі серії

Мелодрама Пристойна сім'я здає кімнату (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
14 апреля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Пристойна сім'я здає кімнату (2018)»:

Як часто віра видавати бажане за дійсність в реальності показує свою неспроможність. У цьому на власному досвіді переконалася родина, що мешкає у московській трикімнатній квартирі і складається з одних жінок. Три покоління впевнені в тому, що і без чоловіків в будинку цілком можна обійтися. Пропаганда свободи і чоловіконенависниці яскраво виразилося на самій молодою і амбітною - Дружині. Активна дівчина підхопила прапор фемінізму і бадьоро вступила у доросле життя. Старша і по праву головне в сімействі-бабуся Ганна Василівна, не за віком енергійна і діяльна дама.

Але несподівана звістка про її нібито смертельної хвороби, порушують всі її принципи. І вона вирішує терміново влаштувати життя своєї сорокарічної дочки. Краще пізно, ніж її дитя Надія залишиться одна. Надя з дитинства росла під суворою опікою і слабо намагалася суперечити серйозної матусі. Знаючи, що і тут буде протест, хитра й вигадлива глава клану робить хід конем. Людина старої закалки вона пропонує здати одну з кімнат, заробити грошей, щоб відремонтувати їх житло. А під виглядом квартиранта поселити неодруженого племінника її подруги. Але молодість в особі внучки виявилася спритніше.

Серіал Пристойна сім'я здає кімнату (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Пристойна сім'я здає кімнату (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пристойна сім'я здає кімнату (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пристойна сім'я здає кімнату (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пристойна сім'я здає кімнату (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пристойна сім'я здає кімнату (2018)