Розлучення не буде (2020)

Мелодрама Розлучення не буде (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Розлучення не буде (2020)»:

Лідія Василівна за професією ветеринар, прекрасний фахівець, яка любить свою роботу, що вимагає від неї уважності, терпіння та доброти по відношенню до хворих і примхливим вихованцям. Жінка живе в невеликій провінції, але це її анітрохи ніколи не обтяжувала. Вона завжди була позитивно налаштованим людиною і не скаржилася на долю, що доводиться виховувати дочку в поодинці. Героїня намагалася бути доброю і турботливою матір'ю, прищеплюючи свій дівчинці все найкраще. Минав час її чадо закінчила школу на радість матусі з непоганими результатами.

У планах було вчитися далі, і вчорашня старшокласниця відправляється підкорювати простори величезного мегаполісу. Дівчина там же зустрічає свого принца і виходить за нього заміж. Перед черговим новим роком Лідія Василівна, скучивши по дочки, вирішує відвідати її і зятя. Молодим вона не повідомляє про приїзд, вважаючи, що сюрпризом буде краще. Але її раптова поява в домі дітей, дуже скоро дає зрозуміти, що їхні стосунки на межі неминучого розлучення. Не про це вона мріяла для свого малятка, вистачить і того, що всі гіркі випробування, які випали на її долю. Чого б не коштувало відчайдушної матусі, але вона постарається зберегти їх шлюб.

Дивитися фільм «Розлучення не буде (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Розлучення не буде (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розлучення не буде (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Розлучення не буде (2020)