Дружина генерала всі серії

Мелодрама Дружина генерала  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 ноября 2011
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма «Дружина генерала »:

Дія фільму відбувається під час Другої світової війни. Лідія юна красуня, медсестра-доброволець, працює в госпіталі, де з нагоди їй доводиться доглядати за пораненим Генералом, у якого вона шалено закохується. Почуття виявилися взаємними і після закінчення воєнних дій та перемоги над німецькими окупантами закохані одружилися. Героя чоловіка запрошують на службу в Міністерство Оборони СРСР. Життя молодим здається прекрасною, особливо після пережитих жахів, мирне існування цінується особливим чином. Ліда особливо може це оцінити.

Адже тепер у неї є справжня родина, свій затишний будинок і людина з яким вона відчуває себе захищеною і щасливою. Адже дівчина сирота і не з чуток пізнала всі прикрощі долі. Одного разу подружжя запрошують в театр, але перед самим виходом з будинку лунає дзвінок, чоловіка терміново викликають на роботу. Лідія відправляється на подання одна. Після закінчення прем'єри, повертаючись по дорозі додому, вона піддається нападу солдата, який служить при штабі глави сімейства. Той просить її не кричати, а вислухати і повідомляє їй, що потрібно терміново виїхати і сховатися. В їх квартирі обшук, а її чоловік заарештований і звинувачений у зраді. Жінка в шоковому стані і не знає, що їй робити далі?!

Серіал Дружина генерала 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дружина генерала » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дружина генерала 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дружина генерала всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина генерала онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дружина генерала (2011)