Чиста вода біля витоку всі серії

Мелодрама Чиста вода біля витоку  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал, драма
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал детектив, криминал, драма «Чиста вода біля витоку »:

Ліда мила провінціалка, яка завжди чітко знала, чого хоче. Після закінчення школи вона не побоялася залишити рідне містечко, щоб виїхати підкорювати простори величезного мегаполісу. Героїня була впевнена у своєму успіху, тому що не звикла пасувати перед труднощами, тим більше, що її завзятості в кожному починанні можна лише позаздрити. Все так і вийшло. Життя красуні склалася найкращим чином. Після університету, вона випадково знайомиться з чарівною та харизматичною хлопцем, в якого закохується.

Її обранцем виявляється син великого і успішного бізнесмена, керівника одного з найбільших благодійних фондів в країні. Дуже скоро юнак робить пропозицію своїй коханій, вони одружилися. Все складалося, як не можна відмінно. Ліда народила малюка, якого і присвятила себе. Чого ще можна побажати в цьому розкішному існування ?! Але так чи все ідеально, за зовнішнім благополуччям молодої жінки? Одного разу все завалиться в її житті, коли вона мимоволі стане свідком розмови свого свекра і його партнера. Чоловіки обговорювали холоднокровне вбивство їх бухгалтера. Як тепер їй вчинити? І чи зможе вона далі поводитися так, ніби нічого не знає?

Серіал Чиста вода біля витоку 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Чиста вода біля витоку » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чиста вода біля витоку 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чиста вода біля витоку всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чиста вода біля витоку онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чиста вода біля витоку (2014)