Серйозні відносини (2014) всі серії

Мелодрама Серйозні відносини (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
15 лютого 2014
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
91 хв.

Серіал мелодрама «Серйозні відносини (2014)»:

Щасливого подружжя Ігоря та Ірини, можна лише позаздрити, вже багато років подружжя живуть душа в душу і не перестають радувати себе різними сюрпризами. Ігор займається прибутковим бізнесом, а Ірина затребувана перекладачка. Подружжя обзавелися хорошою квартирою, машиною та часто подорожують по екзотичним країнам.

Але насправді, їх почуття поступово згасли і тепер вони просто живуть в місці. Одного разу Ігор знайомиться з молодою і чарівною Катею. Це знайомство змінює життя Ігоря, він нарешті знайшов дівчину, з якою буде щасливий все своє життя...

Серіал Серйозні відносини (2014) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Серйозні відносини (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Серйозні відносини (2014) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Серйозні відносини (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серйозні відносини (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Серйозні відносини (2014)