Некероване кохання всі серії

Мелодрама Некероване кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
18 октября 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Некероване кохання »:

Чоловік Кіри – процвітаючий бізнесмен-красень Діма Вишневський. У них просторий та затишний будинок. Подружжя будує великі плани. Це взірцева сімейна пара. Але їхня ідилія – це лише ілюзія, що приховує негатив і холод у їхніх стосунках. Чоловік і дружина постійно дурять один одного і вже довгі роки нещасливі у шлюбі. Але вони так звикли один до одного, що бояться визнання: їм давно настав час подавати на розлучення і не мучитися. Кіре належить відкрити чоловікові, навіщо вона брехала йому стільки років.

Дівчина не боїться розлучення, але відчуває провину за свою поведінку щодо нього. Діма вирішує назавжди змінити своє життя і, перебуваючи в роздумах про це, жене машиною по трасі і неуважно стежить за дорогою. Несподівано машина вилітає на зустрічку, Вишневський тисне по гальмах, але втрачає керування. Автокатастрофа викликає незворотні наслідки у долі подружжя. ДТП змінює і життя іншої сімейної пари – слідчого Ігоря Бондаря та його дружини Маргарити. Розслідування інциденту приведе Ігоря до Кіри, і під час надання свідчень вони переймуться взаємною довірою. Вони спробують розібратися, що трапилося насправді – просто дорожньо-транспортна пригода чи вбивство. Їм доведеться дізнатися про страшні таємниці своїх близьких.

Серіал Некероване кохання 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Некероване кохання » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Некероване кохання 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Некероване кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Некероване кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Некероване кохання (2021)