Кохати і вірити всі серії

Мелодрама Кохати і вірити  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 июня 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Кохати і вірити »:

Світлана з Іллею - чудова сімейна пара. І все б добре, але подружжя не може мати дітей. Численні дорогі ЕКО теж не приносять позитивних результатів. Свєта працює дитячим хірургом і тішиться спілкуванням з чужими дітьми. Одного разу, до неї на прийом приходить Ірина з сином, Костиком. Світлана відразу помітила божевільну схожість між хлопчиком і її чоловіком.

Жести, міміка, поведінка ... Провівши своє маленьке розслідування, дружина з'ясовує, що чоловік кілька років тому змінив їй і хлопчик його кровний син. Жінка не може пробачити зраду і подає на розлучення. Але так просто від долі не втечеш і попереду у сімейної пари ще безліч сюрпризів і неприємностей ...

Серіал Кохати і вірити 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кохати і вірити » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохати і вірити 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохати і вірити всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохати і вірити онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохати і вірити (2017)