Замкнуте коло (2018) всі серії

Мелодрама Замкнуте коло (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 грудня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Замкнуте коло (2018)»:

Олена працює директором міської музичної школи, яку незабаром збираються закрити через незаконного будівництва на сусідній ділянці. Численні звернення до мера — Віктору Володимировичу — колишньому чоловікові героїні фільму «Замкнуте коло», не приносять результатів, так як забудовником є його коханка Тома. Вона намагається переконати чиновника, що його дружина просто мстить їм за минулий образу.

Віктор чудово розуміє, що цей проект порушує всі правила, і не може бути схвалений експертами, але піти проти нахабної і самовпевненою Тамари не може. Результат майбутніх виборів, безпосередньо залежить від впливових зв'язків Томи. Так починається протистояння Лени з колишнім чоловіком і цілою армією корумпованих представників влади. Мати-одиначка стикається з підлістю близьких людей, зрадою з боку тих, кому довіряла. Коли її сили виявилися на кінець і шансів врятувати унікальну частку міста більше не залишилося, в її житті з'являється справжній чоловік, здатна все змінити...

Серіал Замкнуте коло (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Замкнуте коло (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Замкнуте коло (2018) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Замкнуте коло (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Замкнуте коло (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

MDRAMY.com » Серіали » Замкнуте коло (2018)