Ідеальна дружина (2018) всі серії

Мелодрама Ідеальна дружина (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 августа 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Ідеальна дружина (2018)»:

Щасливе подружжя Світлана і Василь Самохвалови, довгий час живуть в ідеальному шлюбі. Чоловік займається політикою і своєю успішною кар'єрою депутата міської ради. Тим часом, дружина заможного чоловіка займається благодійністю, і присвячує більшу частину свого часу, на допомогу нужденним людям. Одного разу, Світлана вирішує організувати Клуб Ідеальних Жінки, щоб надавати допомогу всім нещасним у шлюбі дівчатам і жінкам.

Допомагати їй у цій благородній справі, береться розумна і грамотна Валерія Хрустальова. Незабаром до них приєднуються мати-одиначка Віка і молода провінціалка Галина. Новий клуб дуже швидко став популярним, а його власниця - успішної бізнес-леді. Незабаром відбувається непередбачена подія, яка руйнує життя героїні. Світлана дізнається, що у чоловіка є коханка, але найстрашніше, що ця жінка - одна з її близьких подруг ...

Серіал Ідеальна дружина (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ідеальна дружина (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ідеальна дружина (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ідеальна дружина (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ідеальна дружина (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ідеальна дружина (2018)