Полонянка (2021) всі серії

Мелодрама Полонянка (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
1 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, кримінал «Полонянка (2021)»:

Велику частину часу Світлана присвячує науці. Її люблячий і чуйний чоловік Олексій робить все, щоб дружина була щаслива. Принаймні, так здається на перший погляд. Але навіть люди, що здаються нам відданими, можуть приховувати страшні таємниці. Одного разу героїню викрадає страшна людина з потворним шрамом. Полонянка благає відпустити і каже, що готова віддати будь-яку суму в якості викупу. Однак гроші цього психопата не цікавлять. Нещасну тримають в заміському котеджі десь в глушині, тому кричати про допомогу марно: ніхто не врятує.

Дивитися за Світланою наказано одному охоронцеві. Їй дозволяють гуляти по обгородженій території і ніколи не залишають голодної. Одного разу жертва викрадення дізнається, що зловмисника звуть Вадим, і у них зав'язується розмова. Головне питання полонянки - навіщо її вкрали і тримають під замком? Потім виявляється, що до злочину причетний чоловік любительки науки. Почувши про це, полонянка вважає сказане брехнею. Далі Світлана чує, що нібито Олексій страждав важкою формою ігрової залежності. Така інформація шокує наївну дружину і здається вкрай неправдоподібною. А вже новина про те, що коханий чоловік програв її в карти, сприймається, як знущання.

Серіал Полонянка (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Полонянка (2021)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Полонянка (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полонянка (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Полонянка (2021)