Три кольори кохання всі серії

Мелодрама Три кольори кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
15 травня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Три кольори кохання »:

Елеонора Павлінська - внучка шановного і вельми заможного професора, у якого є стабільно високий дохід від наукової діяльності. Дівчина отримала блискучу освіту. Вона чудово володіє п'ятьма мовами. Її життя наповнене сенсом і благодійністю. Адже більшу частину часу Елеонора Павлінська присвячує роботі з нещасними дітьми, що страждають аутизмом в різному ступені. Крім цієї суспільно корисної і шанованої діяльності чуйна Павлінська присвячує себе і улюбленої бабусі, яка виховувала дівчинку самостійно, без будь-чиєї підтримки.

На знак подяки Елеонора надає старенькій, яка потребує постійного стороннього догляду, всі необхідні види допомоги. Життя активістки Павлінської наповнена добрими справами, але її мінус в стабільності і одноманітності. Немає якихось нових яскравих емоцій. Повністю відсутня романтика. А залицяльник хочеться відмовляти, тому що їх рівень не відповідає її вимогам. Одного разу все різко змінюється, коли досить заможна людина на ім'я Костянтин Литвак наймає її репетитором на дому для своєї дочки. Як складуться взаємини педагога і наймача, який опинився видатним і гідним чоловіком?

Серіал Три кольори кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Три кольори кохання » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Три кольори кохання 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три кольори кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три кольори кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Три кольори кохання (2021)