По той бік щастя всі серії

Мелодрама По той бік щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «По той бік щастя »:

Головна героїня мелодраматичного фільму заповзятлива і талановита стилістка Ольга, яка цілими днями проводить в салоні краси, успішно керівна їм протягом багатьох років. Крім улюбленої роботи жінка присвячує себе турботі про прийомної дочки Наташі, яку любить як рідну. Хоч Оля і овдовіла три роки тому, але вона так і не влаштувала своє особисте життя. Але все змінюється кардинально і несподівано з моменту, як в її розміреному існування з'являється харизматичний і привабливий Євген.

Зміни, що відбулися раптово зміни серйозно ображають почуття Наталі, яка досить ревно сприйняла їх. Вона щире вважає, що Оля зрадила пам'ять батька і її, вирішивши прийняти залицяння чоловіка. Дівчина виношує підступний план помсти, який повинен зруйнувати благополучний світ мачухи. На допомогу в складній ситуації до зневіреної жінці приходить її близька подруга, яка пропонує Ользі пожити в старому будиночку в провінції. Там вимушена втікачка випадково стикається з місцевим фермером Борисом. Вона рада, що опинилася в мальовничій селі, де зможе спокійно обдумати все, що відбулося і зрозуміє для себе, як жити далі і який шлях обрати?

Серіал По той бік щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «По той бік щастя » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал По той бік щастя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал По той бік щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися По той бік щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » По той бік щастя (2020)