Другий шанс всі серії

Серіал мелодрама «Другий шанс »:

Дві кращі подруги знайомляться з симпатичними хлопцями Андрієм і Кирилом. До недавнього часу між приятельками не виникало ніяких проблем з-за молодих людей, але зараз і мрійниця Наталі, і розважливою Ользі сподобався один чоловік. Обидві готові боротися за увагу коханої людини. В кінцевому рахунку Кирило зупиняє свою увагу на Наташі. Пара починає будувати спільні плани і навіть мріяти про весільну церемонію. Коли хлопцеві випадає можливість підвищити кваліфікацію і знайти гідну роботу, він залишає улюблену в провінції, а сам поспішає накопичити грошей для зняття спільного житла.

Через час Наташа отримує запрошення від улюбленого про переїзд, але мати дівчини потрапляє в лікарню. Щоб піклуватися про літньої родички, героїня переносить поїздку. Хитра подруга Ольга готова скористатися можливістю і змусити перспективного юнака обманним шляхом на собі одружитися. Прибувши до столиці, приятелька складає дурний розповідь про зраду дівчини. Наївна людина вірить в почуте і в якості помсти пропонує Ользі вийти за нього заміж. Обманщиця задоволена, не розуміючи, що на чужому горі свого щастя побудувати не вийде.

Серіал Другий шанс 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Другий шанс » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Другий шанс 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Другий шанс всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Другий шанс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Другий шанс (2020)