Коротке слово Ні всі серії

Мелодрама Коротке слово Ні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 октября 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Коротке слово Ні »:

Коли люди закохуються, то соціальний статус йде на другий план, саме так і відбувається з головними героями серіалу «Коротке слово немає». Наташа виросла в родині, де ніколи не знали проблем з нестачею грошей. Її батько робив все можливе, щоб сім'я ні в чому не знала відмови, тому героїня жила, як у справжній казці. Однак є люди, яким не так пощастило, і одним з них є симпатичний хлопець Євген, який є вихованцем дитячого будинку і навіть гадки не має, де зараз знаходяться його батьки. Герой нічого не вміє робити, крім як заробляти собі на життя, крадучи у інших. Зовсім випадково молоді люди не тільки знайомляться, але між ними з'являються теплі почуття. Продовжуючи дивитися серіал «Коротке слово немає» онлайн, буде цікаво дізнатися, що коли про ставлення дочки зі злочинцем стає відомо рідним дівчини, вони, не бажаючи мати собі родича-кримінальника, вирішують його позбутися. Здійснюють батьки свій план дуже швидко: вони звертаються в поліцію і розповідають про можливе місцезнаходження Жені. Через час хлопця затримують і тепер йому загрожує великий термін ув'язнення і, як буде далі продовжуватися його роман з Наталкою, невідомо.

Серіал Коротке слово Ні 12 серий дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Коротке слово Ні » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Коротке слово Ні 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Коротке слово Ні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коротке слово Ні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коротке слово Ні (2017)