Русалка всі серії

Мелодрама Русалка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
8 вересня 2012
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Русалка »:

Кохання прекрасне, воно може окрилити і обезголовити, у серці з нею люди готові на подвиги, так і на безумства. Від надлишку почуттів створюються шедеври, і губляться рассудки. Чудово, коли вона взаємна і жахливо, коли це була лише ілюзія обману.Наталя й Олег знаходяться на піку емоцій. Вони молоді, щасливі, одержимі пристрастю і мріють про подальшу дивовижною спільного життя. Не думаючи про те, що вони з різних світів. Наташа звичайна сільська дівчина, а Олежек син відомого підприємця, власника заводу.

Надто велика прірва лежить між ними і про це постійно нагадує хлопцеві його батько. Тим більше, становище у батьків катастрофічне, він висить на волосині. Їх сім'ю чекає банкрутство і єдиний вихід-одруження спадкоємця на дочки кредитора. Не всі витримують випробувань долі і зради близьких людей. Дізнавшись про одруження свого коханого, героїня вирішує стрибнути з мосту. Немає сенсу жити далі, вона просто не уявляє, як можна хоча б один день прожити, не побачивши його. Але її рятує зведений брат колишнього нареченого - Кирило. Він завжди захоплювався красунею, а зараз вона повністю в його владі. Вона втратила пам'ять і не пам'ятає нічого з минулого. Забута і зрада, і її досить цікаве положення-вагітність.

Серіал Русалка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Русалка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Русалка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Русалка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Русалка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Русалка (2012)