Полуничний рай (2012) всі серії

Мелодрама Полуничний рай (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 декабря 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Полуничний рай (2012)»:

Хлопець з інтелігентної родини і дівчина, чиї батьки переїхали в місто з провінційної глибинки вирішують одружитися і подають заяву в ЗАГС. Молоді впевнені в правильності свого рішення, про що оголосили і рідним. Родичі сприймають новину на «Ура» і щасливі за дітей. Поки йдуть приготування до весільного торжества і ремонт у квартирі, новоспечена рідня вирішує пожити разом на одній дачі й краще познайомитись. Але як виявилося жити їм під спільним дахом не так вже гладко і безпроблемно, як було задумано спочатку. Кожен день перетворювався в справжню баталію за існування буквально на порожньому місці.

І як тільки сваха знаходили спільну мову і компроміс в одній справі, розгоралася нова сварка через чергову дурницю. Кожен з батьків вже став замислюватися, а привольным виявився вибір їх чад і не надто поспішним рішенням стала подача заяви. Але доросле покоління все ж змогла подолати всі сумніви, розчарування і неприємності дивлячись на щасливих закоханих. Справжня любов приміряє «надто різних людей». Просто кожен з близьких хоче бачити своїх кровинушек щасливими, але кожен по-своєму. І от нарешті під враждующем таборі настає мир і спокій.

Серіал Полуничний рай (2012) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Полуничний рай (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Полуничний рай (2012) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полуничний рай (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полуничний рай (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полуничний рай (2012)