Яблучний спас (2012)

Мелодрама Яблучний спас (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 декабря 2012
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
180 мин.

Фільм мелодрама «Яблучний спас (2012)»:

Життєва історія, розказана в комедійному фільмі, стане логічним продовженням примирення двох родин, чиї діти вирішують одружитися. Світлана та Вадим полюбили один одного з першого погляду і дуже скоро зрозуміли, що бажають більше ніколи не розлучатися. Молоді оголошують про це своїм рідним і ті, звичайно, раді за дітей. У метушливий період підготовки до весілля, майбутні родичі на деякий час виявляються на території однієї дачі, де і настає момент істинного знайомства з новоспеченими родичами.

Саме там і вилазять назовні всі мінуси, що призводить до неминучого конфлікту. Але доросле покоління змогло приборкати всі чвари і недомовки і зажити одне дружною родиною. Здавалося, нарешті мир і спокій перемогли, але не тут-то було! В гості вже породнившимся Щербинским і Трешкиным, які живуть тепер без скандалів і сварок приїжджає далека рідня – Він і Вона. Весільне торжество вже практично не за горами і герої, всіма можливими способами наближаю це радісна подія. Але схоже і в цей раз не обійдеться без курйозних випадків і смішних дурниць. Десь поруч, пасе інтрига, яка готує персонажем не одне весілля, а здається вже дві. Залишається тільки чекати і думати.

Дивитися фільм «Яблучний спас (2012)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Яблучний спас (2012) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Яблучний спас (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Яблучний спас (2012)