Однолюби всі серії

Мелодрама Однолюби  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
26 августа 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Однолюби »:

1980 рік. Якби хтось тоді сказав Яхонтовим і Удальцовим, що дуже скоро вони зненавидять мимовільних майбутніх родичів. А пізніше їх сім'ї зв'яжуть кровні узи, в яких буде замішана, все та ж ненависна ворожнеча, чому вони б тільки розсміялися. Потрібно ще відзначити, що двох родин в той час і не було часу думати про таких дурних прогнозах. І у одних і інших тієї осені були щасливі моменти, довгоочікуване поповнення. Вони стали батьками. У перших народилася красуня донечка і назвали її Машенькою, а у других щокатий хлопчак, якого нарекли Іванком. Радості не було меж, та й турбот тепер додасться: безсонні ночі, годування і турбота про малюків.

Діти росли на радість рідним, правда ще не підозрюючи, що підступна доля вже батогів мережі інтриг і неприємних сюрпризів. Її сценарій вже практично готовий, який змінить багато життя кардинальним чином. А поки вони не відають ні про що і живуть собі радіючи самим незначним дрібницям і досягнень поки що нетямущих малюків. Все інше: відчай, засмучення і бажання розправиться з кривдниками, буде пізніше. Що станеться далі в цій мелодраматичної історії, глядач зможе дізнатися, подивившись методично розвивається інтригу до кінця.

Серіал Однолюби 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Однолюби » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Однолюби 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Однолюби всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Однолюби онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Однолюби (2012)