Малишарики (2015) всі серії

Мелодрама Малишарики (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
152 серии
Премєра:
13 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мультфильм, комедия, семейный
Тривалість:
5 мин.

Серіал мультфильм, комедия, семейный «Малишарики (2015)»:

«Малишарики» — це цілий світ, в якому живуть зовсім юні улюбленці глядачів: Баранець, Їжачок, Нюшенька, Крош і Лосяша. Це Смішарики, тільки в той період свого життя, коли вони були ще зовсім маленькими і лише починали пізнавати світ. Герої ростуть і отримують уроки про дружбу, про перших помилках, про радощі і невдачі. Одного разу Нюшенька відправилася погуляти. Чарівна героїня взяла з собою повітряну кульку. Як раз в цей час Баранець грав у дворі з купою камінчиків. Нюшенька не здогадалася подружитися з Баранчиком, а вирішила пограти сама. Вона побачила гойдалки і захотіла погойдатися.

Тільки для цього потрібно було, щоб хтось сидів на іншій стороні гойдалок. Героїня спробувала «посадити» повітряна кулька, але він їй зовсім не допоміг. Засмучена Нюшенька залишила затію. Тоді підійшов до гойдалок Баранець. Він теж захотів покататись, але у нього були тільки камінчики, які не допомогли, як повітряна кулька. Справа в тому, що для використання гойдалок героям потрібно подружитися. Після цього Нюшенька села на одну сторону гойдалок, а Баранчик на іншу. І тоді у них все вийшло! Так Малышарики, а заодно і юні глядачі, дізналися, що означає «вагу» і як важлива дружба. І це тільки один приклад того, як живуть маленькі мешканці чудової країни...

Серіал Малишарики (2015) 1- 149, 150, 151, 152 серія дивитися онлайн всі серії підрят 152 серии

Дивитися серіал «Малишарики (2015)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Малишарики (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Малишарики (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Малишарики (2015)