Кохання і трішки пломбіру всі серії

Мелодрама Кохання і трішки пломбіру  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
1 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Кохання і трішки пломбіру »:

У центрі сюжету ображена дівчина, чиє світле і ніжне почуття зрадив коханий. Він вважав за краще іншу їй, і тоді засмучена і зневірена красуня вирішує помститися зрадника діяти тим же методом. Вона приймає пропозицію чоловіка вийти за нього заміж нічого до нього не відчуваючи. Сімейна реальність зовсім не схожа на очікувану чарівну казку. Безліч хвилювань, гіркоти і нерозуміння вона приносить новоспеченим подружжю.

Уже зовсім скоро героїня зрозуміла, що зробила фатальну помилку і забувши про статус дружина, своєї гордості, вона робить всі спроби повернути свого колишнього хлопця, забувши, що вже і сама не вільна і у неї є перед чоловіком зобов'язання і елементарні правила моралі. Потім в її незавидному існування настає темна смуга невдач і проблем: несподівані хвороби, докори сумління, образи і боротьба за виживання. І ось нарешті подолавши всі це вона нарешті тверезо оцінює всю життєву ситуацію. Але ж весь цей час справжня любов була поруч, а її вперто не помічала і не відчувала в гонитві за своїм примарним щастям. Тепер вона дійсно щаслива з тим, кого так довго не бачила, не набувала і іншого їй не потрібно.

Серіал Кохання і трішки пломбіру 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Кохання і трішки пломбіру » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання і трішки пломбіру 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання і трішки пломбіру всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання і трішки пломбіру онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання і трішки пломбіру (2019)