Не того поля ягода всі серії

Мелодрама Не того поля ягода  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 августа 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Не того поля ягода »:

Олена створила себе сама: вона гарна, розумна і керує великої столичною фірмою. Але такою успішною і стервозною вона була не завжди. Ще два десятки років тому Лена, будучи наївною студенткою з провінційного містечка, жила в гуртожиток і мріяла вийти заміж за свого обранця Івана Мезенцева. Хлопець був перспективним і талановитим музикантом, якому пророкували блискуче і велике майбутнє.

Але щастя молодих тривало недовго, так як мама Іванка, була зовсім не в захваті від його вибору. Дочекавшись слушного моменту, коли юнак поїхав на навчання до США, вона повідомляє нареченій, що Іван знайшов собі іншу за кордоном і одружився. Олена вирішила повірити в брехню і промовчати про те, що вагітна. Минув час. Героїня за цей період народила дочку Анжеліку і весь час хотіла, що Ваня побачив її. Вона все ще продовжувала любити його і пристрасно бажала зустрічі, нехай через багато років. І ось одного разу її бажання здійснилося. Коханий був вражений почутим, адже тоді його мати вмовила Олену, і сказала, що вона не дочекалася його і вийшла заміж. Закохані вирішують возз'єднатися. А тим часом історія кохання повторюється у їх донечки, яка вибрала собі в наречені, простого провінціала. Мама в шоці, але чи захоче вона вчинити так само, як це зробила інша жінка?!

Серіал Не того поля ягода 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Не того поля ягода » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не того поля ягода 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не того поля ягода всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не того поля ягода онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не того поля ягода (2016)