Олена Прекрасна (2016)

Мелодрама Олена Прекрасна (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
8 апреля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Олена Прекрасна (2016)»:

Олена - прекрасна і красива жінка, яка підкорила своєю красою французьких модельєрів. Вона збирається на роботу за кордоном, де її чекає блискуча кар'єра в модельному бізнесі. Але, напередодні підписання контракту, льону дізнається що вагітна. Опинившись перед складним вибором, героїня вирішує не робити аборт, а попрощатися зі своєю мрією і закордонної життям.

Пройшло багато років. Олена одружена з вірним і турботливим Костею, разом вони займаються вихованням чудовою дочки. Але, сімейне щастя незабаром закінчується. Лена піддається залицянням наполегливого бізнесмена Андрія і кидає чоловіка. Відданий самим близьким і дорогим людиною Костя, вирішує помститися своїм кривдникам, навіть не замислюючись про наслідки ...

Дивитися фільм «Олена Прекрасна (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Олена Прекрасна (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Олена Прекрасна (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Олена Прекрасна (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Олена Прекрасна (2016)