Повернення до себе всі серії

Мелодрама Повернення до себе  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 апреля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «Повернення до себе »:

Молода і прекрасна Олена - власниця яскравої зовнішності, вирішує взяти участь в міському конкурсі краси. Героїня фільму «Повернення до себе» навіть не мріяла, що зможе обійти всіх своїх суперниць і отримати заслужене перше місце. Після блискучої перемоги, у дівчини з'являються впливові знайомі і грандіозні перспективи на світле майбутнє. Лена отримує можливість здійснити свою давню мрію - побудувати запаморочливу кар'єру в модельному бізнесі.

Незабаром, її популярність привертає таємничого безумця, який починає загрожувати її безпеці. Звичайно, дівчина злякалася незнайомця, і спробувала застерегти себе від біди. Але як би вона не намагалася, їй не вдається уникнути зустрічі з жорстоким насильником. Героїня отримує важку душевну травму і замикається в собі. Але, найгірше те, що поліції не вдалося зловити покидька, він як і раніше залишається на волі, і в будь-який момент, може повторити своє мерзенне злочин. Олена не може жити в постійному страху, вона вирішує поїхати в інше місто і почати нове життя. Тільки, втекти від минулого їй не вдається ...

Серіал Повернення до себе 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Повернення до себе » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Повернення до себе 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Повернення до себе всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Повернення до себе онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Повернення до себе (2018)