Все про доктора Тан (2022) всі серії

Мелодрама Все про доктора Тан (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
36 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Все про доктора Тан (2022)»:

У центрі уваги сюжету історія жінки-кардіохірурга Тан Цзя Юй. Після роботи за кордоном Тан Цзя Юй повертається до Китаю і одразу отримує місце директора кардіологічного центру. Колеги незадоволені таким розкладом, але поступово молодій жінці вдається завоювати довіру.

Однак незважаючи на симпатію підлеглих та інтерес з боку анестезіолога Е І Міна доктор Тан не почувається щасливою. Низка невдалих операцій та повернення колишнього чоловіка призводить до того, що героїня втрачає віру в хірургію.

Їй знадобиться багато часу, щоб взяти себе в руки та знову взятися за улюблену справу.

Серіал Все про доктора Тан (2022) 1-33, 34, 35, 36 серія дивитися онлайн всі серії підрят 36 серий

Дивитися серіал «Все про доктора Тан (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Все про доктора Тан (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все про доктора Тан (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Все про доктора Тан (2022)