Доктор Віра всі серії

Мелодрама Доктор Віра  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серий
Премєра:
16 марта 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, драма «Доктор Віра »:

Особисте і професійне життя героїні склалася дуже вдало, — чарівна дочка, люблячий чоловік, улюблена робота. Про що ще може мріяти жінка? Багатосерійна мелодрама «Доктор Віра», яку в 2020 році покаже український канал 1 1, це історія про кохання, зраду і пошуках щастя.

Несподівано налагоджена й упорядкована життя кардіохірурга, валиться відразу. Безслідно зникає її чоловік Андрій. Героїня серіалу залишається зовсім одна, з маленькою дитиною на руках і хворою матір'ю. В добавок до цих неприємностей, до неї в будинок приходить незнайомка, яка говорить, що це вона справжня дружина Андрія.

Щоб вижити, забезпечити себе, доньку і маму, Вірі доводиться повернутися в лікарню, де вона раніше працювала. Незважаючи на всі проблеми, що звалилися на доктора Віру, вона продовжить робити операції і рятувати своїх пацієнтів.

Чи зможе вона впоратися з усіма ударами долі, знайти упевненість в завтрашньому дні і знову бути щаслива? Прем'єра першої серії фільму відбудеться в Україні, вже цієї весни на телеканалі 1 1. Не пропустіть цікаву новинку.

Серіал Доктор Віра 1- 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серий

Дивитися серіал «Доктор Віра » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Доктор Віра 30 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Доктор Віра всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доктор Віра онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доктор Віра (2020)