Три історії кохання (2020) всі серії

Мелодрама Три історії кохання (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
20 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Три історії кохання (2020)»:

Віра, впевнена в собі телевізійна ведуча, яка працює в парі з харізаматічним красенем Валентином. Дівчина вважає, що її колега ідеальна кандидатура в чоловіки і робить все, щоб спокусити і підкорити його. У них починається бурхливий роман, з не менш багатообіцяючим продовженням. Нарешті новоспечений жених готовий зробити своїй обраниці пропозицію. Але на шляху до заповітного щастя нареченої раптово стає колишня подружка її коханого - актриса Світлана. Суперниця не готова так легко відмовитися від чоловіка, до якого все ще відчуває почуття. Вона кидає Вірі виклик і несподівано є в прямий ефір, щоб заявити про те, що їх любов після розставання не пройшла.

Гучна заява подіяло. Героїня вважає за краще обдумати все почуте і відправляється у відпустку. Там відпочинку вона випадково знайомиться з винахідником Миколою. Чоловік з недавніх пір розлучений, його дружина вважає, що він абсолютний невдаха. Вона втомилася чекати, коли його винаходу визнають, тому подала на розлучення, забрала доньку і поїхала в Москву. Але чомусь Вірі Коля відразу запав у душу, правда дуже скоро він кудись зник, зате на горизонті виник Валентин з вибаченнями і виправданнями. Чим закінчиться ця історія?

Серіал Три історії кохання (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Три історії кохання (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Три історії кохання (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три історії кохання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три історії кохання (2020)