Кохання з ризиком для життя (2020) всі серії

Мелодрама Кохання з ризиком для життя (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
11 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Кохання з ризиком для життя (2020)»:

Що може відчувати жінка, коли зникає її дитина? Паніку, жах, зневірене безсилля. Саме щось подібне відчуває Ольга після того, як несподівано зникає її дочка-студентка Ксенія. Дівчина, яка завжди була на зв'язку з матір'ю, перестала відповідати на дзвінки і не повернулася в гуртожиток. Стурбована мати кидає все і відправляється на пошуки улюбленого чада. Але як виявилося, Ксюша не одна така, її близька подружка з того ж потоку також випаровується у невідомому напрямку, що викликає безліч питань.

Обидві дівчини в той фатальний вечір повинні були зустрітися з Іваном Тимофеєвим, синочком заможного й впливового чиновника в місті, який мітить на кандидатуру в мери. Оля звертається в поліцію і слізно благає знайти донечку. В квартирі Тимофєєва слідчий з особливих справ знаходить кров. Цей факт остаточно впливає на нещасну жінку. Що ж сталося в той день і чи живі дівчата?! Героїня не знаходить собі місця. У неї немає нікого рідніше і ближче, ніж Ксюня і втрати вона не переживе. Їй здається, що час зупинився, не вистачає повітря і земля йде з-під ніг. Залишається тільки чекати звісток від оперативників і сподівається на краще.

Серіал Кохання з ризиком для життя (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кохання з ризиком для життя (2020)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Кохання з ризиком для життя (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання з ризиком для життя (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання з ризиком для життя (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання з ризиком для життя (2020)