Прозріння (2021) всі серії

Мелодрама Прозріння (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
9 января 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Прозріння (2021)»:

Ганні пощастило народитися в заможній, благополучній родині і бути огородженій від тривог і небезпек. Довгі роки професорської доньки були невідомі турботи і страхи. Вона залишалася порядною людиною, що виявилося нескладно: були відсутні складні ситуації, які змусили б проявити Ганні свої справжні якості. Чоловік дівчата - порядна і солідна людина старше її, але закохана вона в молодого мачо Мартіна. І без того складна особисте життя остаточно заплутується, коли героїню зраджує коханий і подруга, яку героїня довго не бачила. Здавалося, подруга з минулого піклується, але, насправді, вона вирішила маніпулювати Ганною заради власної вигоди.

У підсумку життя розпещеної дівчини з інтелігентської сім'ї стає кошмаром, повним зрад, зради і жорстокості. Коли жертва обставин стикається з труднощами, то починає «прозрівати». Тобто помічати, що серед тих, що оточують є безліч людей, яким ще гірше. Героїня відчуває глибинну потребу допомагати цим нещасним. При цьому забуває про власні неприємності і болю. Знаходить сенс життя і порятунок в добрих справах, змінює свої цінності і усвідомлює, що по-справжньому важливо.

Серіал Прозріння (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Прозріння (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Прозріння (2021) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Прозріння (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Прозріння (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Прозріння (2021)