У полоні у минулого всі серії

Серіал мелодрама «У полоні у минулого »:

Колись Віра була чудовим і високооплачуваним хірургом, але в підсумку стала патологоанатомом. Більша частина життя героїні - це турбота про сім'ю і думки про похмурої роботі, де постійно доводиться мати справу з небіжчиками. Після Конча розривом невдалого роману вона переїжджає до рідного міста. І там прагне зрозуміти, що робити далі. Якось Вірі кажуть, що її брат підозрюється у вбивстві. Молода людина наполягає, що звинувачення помилкові. Ситуація стає гранично складної, коли розслідування починає вести оперуповноважений Федір - людина, з яким дівчина-патологоанатом була в близьких стосунках, і довірила йому безліч таємниць про себе і власної сім'ї.

Паралельно колишній хірург проводить і самостійне розслідування. І чим більше таємниць їй відкривається, тим частіше починають відбуватися страшні і дивні речі в її родині. Дівчина прагне зрозуміти, хто будує підступи її родичам. Явно це хтось озлоблений на сім'ю патологоанатома і прагне помститися цим людям за гріхи минулого. А про них Віра спочатку не здогадується, тому їй необхідно розслідувати темне минуле своєї родини. Що приховують ці герої? І чи вдасться дівчині довести невинність брата?

Серіал У полоні у минулого 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «У полоні у минулого » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал У полоні у минулого 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У полоні у минулого всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У полоні у минулого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » У полоні у минулого (2021)