Ідеаліст всі серії

Мелодрама Ідеаліст  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
18 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, трилер, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, трилер, драма «Ідеаліст »:

Гліба Федорова багато хто вважає ідеалістом. Працюючи в структурі МВС, ця людина зберіг вміння співпереживати людям і прагнення намагатися їх зрозуміти. Він іронічний і любить бути несерйозним, але при необхідності стає проникливим, серйозним і жорстоким. Гліб вміє втертися до оточуючих в довіру і викликати симпатію, але при цьому здатний лякати і дратувати допитуваних до такої міри, що ті готові розколотися. Його коронний метод -подвесті допит до теми, яку боїться підозрюваний, а потім використовувати його стан сум'яття.

Ця методика допомагає Федорову розплутувати найскладніші злочину. Розслідуючи смерть одного Льоші Куркова, Гліб починає підозрювати місцевого авторитета на прізвисько Букініст. Про це бандита багато хто знає, але, у кого не спитай, вживу ніхто не бачив. Складнощів в роботу героя додає представник угруповання, який, імовірно, таємно працює під прикриттям в відділі поліції. Крім важкого розслідування і засланого козачка у МВДшніка є проблеми особистого характеру. Федорову необхідно знову заслужити любов дружини і зрозуміти, що діється з його сімнадцятирічної дочкою, яка постійно десь пропадає.

Серіал Ідеаліст 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Ідеаліст » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Ідеаліст 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ідеаліст всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ідеаліст онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Ідеаліст (2021)