Найкращий чоловік всі серії

Мелодрама Найкращий чоловік  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
28 січня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Найкращий чоловік »:

Ніна закохана в свого начальника Гліба, але той збирається одружитися. Гліб робить пропозицію нареченій, але з'ясовується, що вона його обдурила і давно заміжня. Невже у Ніни з'явився шанс на щастя? Гліб переконується, що чуйна, добра, ніжна Ніна потрібна йому, поступово їх відносини з дружніх переростають в щось більше. Здається, щастя близько - призначений день весілля, але на порозі, як привид з минулого, з'являється колишня наречена і вручає Глібу їх новонародженої дитини ...

Серіал Найкращий чоловік 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Найкращий чоловік » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Найкращий чоловік 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Найкращий чоловік всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Найкращий чоловік онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Найкращий чоловік (2019)