Найкращий чоловік

Мелодрама Найкращий чоловік  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 січня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 хв.

«Найкращий чоловік »:

Молода і красива Ніна працює у великій фірмі, і намагається бездоганно виконувати поставлені завдання. З роботою дівчина справляється без особливих труднощів, але впорається зі своїм сором'язливим характером і зізнатися в своїх почуттях шефові, вона не вирішується. Героїня фільму «найкращий чоловік» по вуха закохана в Гліба — засновника процвітаючої фірми і просто чудового чоловіка. Ніна дуже сподівається, що коли-небудь, він зверне на неї увагу і стане її чоловіком. Але, на горизонті з'являється амбіційна конкурентка, яка не соромиться висловлювати свої почуття.

Вона дуже швидко охмурила багатого красеня, і закрутила з ним роман. Але, зовсім скоро, чоловік розкрив підступні плани своєї нареченої і розірвав з нею стосунки. У скрутну хвилину, керівник зауважує у своїй підлеглій Ніні, ту саму дівчину, яка йому потрібна. З цього моменту, життя героїні і її коханого перетворилася в романтичну казку, наповнену щастям і любов'ю. Незабаром закохана парочка намічає день весілля і поринає з головою у приємні клопоти. Здавалося, ніщо не перешкодить їх щасливого майбутнього, але, раптово з'являється колишня Гліба, і підносить нареченому і нареченій несподіваний сюрприз...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Найкращий чоловік (2018)