Все одно тебе дочекаюся (2019) всі серії

Мелодрама Все одно тебе дочекаюся (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
25 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Все одно тебе дочекаюся (2019)»:

Ірина працює на пошті і відповідально ставиться до своїх обов'язків. Хоча багато вважають, що це невдячна і важка праця. Але дівчина не думає про матеріальну сторону. Вона повністю розчинилася в своєму улюбленому Дениса і вважає, що їй дуже пощастило з ним. Хлопець колишній моряк, а зараз працює на місцевому заводі механіком. Все у щасливого подружжя можна сказати ідеально, тільки одна обставина трохи засмучує. Жінка ніяк не може завагітніти. Іра вірить у краще, бігає по лікарях, проходить комплексне лікування, а коли чоловік їде у відрядження, отримує невтішний вирок медиків, про те, що у неї ніколи не буде дітей. Зневірена героїня не знає, як повідомити про це своїй половині, адже він так мріє про дітей.

Дружина боїться, що новина охолодить його почуття до неї і тепер мучиться. Але все одно рано чи пізно відверта розмова має відбутися. Чоловік не на жарт засмучений, але запевняє, що на їх взаємовідносини це ніяк не вплине. Але, як і боялася і немов передбачала Ірина, то і сталося. У її коханого роман на стороні з красунею Тамарою, яка давно хотіла дістати привабливого парубка. А тут ще серйозно захворіла Иринина мати. Врятувати від трагедії матір може тільки дорога операція, але у родини немає таких фінансових можливостей. Дочка розривається між порятунком свого вогнища і мамою, як на горизонті її життя, з'являється ще один персонаж: похмурі єгер-травник. Він стверджує, що зможе допомогти її матері, якщо та надасть йому цінну послугу.

Серіал Все одно тебе дочекаюся (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Все одно тебе дочекаюся (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Все одно тебе дочекаюся (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Все одно тебе дочекаюся (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все одно тебе дочекаюся (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все одно тебе дочекаюся (2019)