Кохання. Побічний ефект (2019) всі серії

Мелодрама Кохання. Побічний ефект (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Кохання. Побічний ефект (2019)»:

Головна героїня мелодраматичного серіалу сорокарічна Лера, яка звикла все і завжди відкладати на потім. Але саме зараз вона як ніколи починає усвідомлювати, що прийшла пора кардинальних змін і боротьби з віком. Зволікати більше не можна інакше може бути занадто пізно. Хоча її коханий чоловік Ігор абсолютно іншої думки і запевняє дружину, що любить її такою, яка вона є і не важливо, що в куточках очей з'явилося кілька зморшок. Але пильна і заповзятлива подруга стверджує зворотне: «Не слухай, а дій.

Адже коли він стане задивлятися на молоденьку, буде набагато болючіше ». Жінка починає замислюватися над цими словами і бачить в них гірку правду. Дійсно, метаболізм, ще нікому не вдалося перемогти бездіяльністю. Тому трохи повагавшись вирішує лягти під ніж пластичного хірурга, щоб після всіх пережитих процедур і необхідної терапії, її чоловік захопився результату. Та й самій Лері хочеться, щоб на неї з дзеркала дивилася пустотлива дівчисько, а ніяк не втомлена пані середніх років. З такими думками вона і відправляється в елітну клініку. Перед майбутньою операцією, вночі, вийшовши з палати, вона випадково бачить проходить по коридору відому актрису. І тільки пізніше згадує, що напередодні чула в телевізійних новинах про трагічну загибель тієї самої зоряної особистості.

Серіал Кохання. Побічний ефект (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кохання. Побічний ефект (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Кохання. Побічний ефект (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання. Побічний ефект (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання. Побічний ефект (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання. Побічний ефект (2019)