Краса вимагає жертв (2018) всі серії

Мелодрама Краса вимагає жертв (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 ноября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Краса вимагає жертв (2018)»:

Головній героїні серіалу Лері вже за сорок. Жінка розуміє, що вступила в той вік, коли необхідно з більшою відповідальністю підходити до своєї зовнішності, адже роки беруть своє. Чоловік Ігор намагається відмовити Леру від усякої пластики та інших способів особливого омолодження. Він любить свою дружину такою, яка вона є. У той же час, подібно дияволу на одному з плечей, сидить подружка Ірина. Вона вважає, що чоловіки говорять одне, а думають інше! На її думку, мужики обов'язково будуть задивлятися на інших дівчат, а потім ще втечуть до молоденької особі, коли постаріла дружина буде нецікава. Лера вирішується все ж на пластичну операцію, проте в лікарні з нею відбувається по-справжньому страшний випадок. Вночі дівчина виходить з палати і зустрічає відому актрису. Звичайно ж, така зустріч не могла не залишитися в пам'яті Лери, правда, незабаром жінка згадує страшну новину в одному з випусків новин: ця дівчина-актриса, зустрінута Лерой в коридорі, загинула не так давно. Жах охоплює серце Лери, адже тепер вона може бачити душі померлих людей. І як з цим дивним даром жити далі?

Серіал Краса вимагає жертв (2018) 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Краса вимагає жертв (2018)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Краса вимагає жертв (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Краса вимагає жертв (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Краса вимагає жертв (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Краса вимагає жертв (2018)