Нерідна всі серії

Мелодрама Нерідна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 листопада 2018
Країна:
Україна, Росія, Білорусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Нерідна »:

Євгенія провела кілька років своєї неповнолітньої життя в колонії. Правда, після звільнення вона абсолютно не бачить можливості жити далі: квартири немає, зв'язок з рідними втрачена, а єдина знайома, зведена сестра Іра, навіть не хоче бачити героїню на порозі свого будинку. Її чоловік Олександр вважає, що варто допомогти нещасній Жене, проте Ірина виступає проти його ініціативи. Чоловік наполягає на своєму, тому тепер головна героїня виявляється в будинку зведеної сестри. Дівчина знайшла притулок, тому тепер мріє дізнатися, хто ж насправді підставив її, адже за ґрати вона потрапила через загибель подруги, але фатальний смертельний удар завдала вона. Ірина не бачить сенсу у власному розслідуванні, проте Євгенія за підтримки Олександра починає цю справу і виявляє цікаві зачіпки. Що ж буде далі? Скоро дізнаємося.

Серіал Нерідна 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Нерідна » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Нерідна 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нерідна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нерідна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нерідна (2018)