День сонця (2019) всі серії

Серіал мелодрама «День сонця (2019)»:

Налагоджена і усталене життя Анни Громової, власниці елітної столичної галереї йде під укіс. Зрадницька зрада коханого чоловіка, стає справжнім ударом. Вона не може повірити, що Ігор її всі ці роки використовував і обманював. Прощення не буде. Героїня подає на розлучення. Її затишна гавань катує у вогні. Але чоловік не готовий відмовлятися від подружжя. Чоловік задіяв усі знайомства, щоб залишити свою половину ні з чим, що змусить її задуматися і повернутися. Відсудивши у неї абсолютно все, він добирається до самого святого, її дітища - картинної галереї. У жінки, що зневірилася всього один тиждень, щоб оплатити дорогу оренду.

Відсотки за посаду ростуть з кожним днем, а фінансових коштів, щоб виплатити його, у господині немає. В іншому випадку її успішну справу буде продано, а бажаючих придбати за дверима предостатньо. Єдиним шансом виплисти в даній ситуації виявляється підказка близької подруги, професійного кризового менеджера, організувати виставку затребуваного художника Вадима Хорса, який недавно повернувся на батьківщину. Глядачеві належить дізнатися, що Аня і знаменитий маестро, колись жили в одному місті, були закохані, але розлучилися. Тоді хлопець поїхав в США, а кохана сприйняла це, як підлість, від якої довго приходила в себе. І тепер через 20 років, вона дізнається причину, того раптового втечі.

Серіал День сонця (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «День сонця (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал День сонця (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал День сонця (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися День сонця (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » День сонця (2019)