Втрачені спогади всі серії

Мелодрама Втрачені спогади  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Втрачені спогади »:

Людмила зовсім ще недавно могла сказати про себе, що вона найщасливіша на світі, але зараз вдова за трагічними обставинами переживає важку втрату. В результаті нещасного випадку вмирає її коханий чоловік Григорій. Як здолати це відчай і горе вона поки не знає. Здаватися сильною не виходить, депресія і зяюча душевна рана не дають хоч трохи відволіктися. Але одна звістка все ж змусить її задуматися про майбутнє. Жінка вагітна і не може зрозуміти, як таке могло статися.

Адже вона впевнена, що контакту з чоловіками у неї після смерті коханого чоловіка не було. Як же так? Але з будь-якого, після того, як шок і нерозуміння відходять на другий план, вона вирішує, що саме проведення дає їй шанс почати життя з самого початку в ролі турботливої ​​матері. Адже тепер всю свою любов вона може перенести на ще не народжене чадо. І все-таки якесь тривожне почуття постійно терзає її. Люда збирається поставити крапку і тому їй потрібно подолати всі ті бар'єри, які так мучать і спробувати розібратися в похмурих таємниці минулого покійного чоловіка. Їй життєво необхідно знати про це правду, інакше вона просто не зможе перевернути цю сторінку і продовжити свій шлях.

Серіал Втрачені спогади 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Втрачені спогади » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Втрачені спогади 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Втрачені спогади всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Втрачені спогади онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Втрачені спогади (2019)