Ластівка всі серії

Мелодрама Ластівка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
15 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Ластівка »:

На самому початку свого шляху в доросле життя, Асю Волкову чекає суворе і несправедливе випробування. Її засудили на 18 років за вбивство однокласниця, якого вона не скоювала. Життя, не перестаючи продовжувала підкидати їй каверзні складності. В колонії суворого режиму, вона дізнається, що вагітна, але народжує мертву дитину. Вийшовши на свободу, дівчина змінює свої паспортні дані, зовнішність і повертається в рідну провінцію. Звичайно, героїня могла б виїхати в величезний мегаполіс, загубитися там і почати нове життя, але тут в селищі Ластівки у неї залишився неоплачений борг, який вона збирається повернути.

Тільки після цього вона зможе задуматися про те, що їй робити далі. Помста тим, хто спаплюжив її життя ось що найбільше зараз займає Асю. За її розрахунками справжній вбивця – Андрій, її перша юнацька любов і батько померлого малюка. Але зустрівши свого коханого, вона розуміє, що все ще відчуває до нього ніжні почуття. Ще одна шокуюча інформація змусить її кардинально змінити плани і задуматися. Як виявилося, народжена дитина у в'язниці зовсім не помер, а живий. Тепер картина її життя повністю змінюються. Рада цьому Волкова?!

Серіал Ластівка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ластівка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ластівка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ластівка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ластівка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ластівка (2018)