Незабудки (2013) всі серії

Мелодрама Незабудки (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 ноября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Незабудки (2013)»:

Олена чарівна і чиста дівчина з невеликого провінційного містечка, яка нещодавно закінчила школу і старанно готується до здачі іспитів для вступу в столичну музичну консерваторію. Але всі мрії руйнуються в один момент перша і нещасна любов, яка змусить надовго героїні втратити голову і зробити чимало непоправних помилок. Юна особа закохується безповоротно в бравого офіцера Артема. Самому ж молодій людині зовсім немає справи до милої дівчинки, адже у нього в житті свою любовна драма, яка не дає йому спокійно жити та будувати відносини.

Найвірогідніше Альона може і помучалась трохи, і могла б піти своїм шляхом, виїхати до Москви для досягнення поставлених цілей. Але один випадок не дозволить їй вчинити так. Справа в тому, що Артема капітана, чия репутація бездоганна звинувачують за помилковим доносом. Чоловіка засудили на довгий термін і відправили в колонію суворого режиму. Дізнавшись про це несмышленая і закохана, «декабристка» відправляється слідом за тим, кому вона зовсім не потрібна. Оцінить такий крок хлопець? І зрозуміє він, чим ця дивна дівчина пожертвувала заради нього? Адже це по-справжньому любить його і в це навіть сумніватися не доводитися.

Серіал Незабудки (2013) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Незабудки (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Незабудки (2013) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Незабудки (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Незабудки (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Незабудки (2013)