Дружина офіцера всі серії

Мелодрама Дружина офіцера  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
18 февраля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Дружина офіцера »:

Молодий чоловік – Денис отримує повістку в армію, його розподіляють на службу в прикордонній зоні невеликого містечка. Закохана наречена Ліка не представляє розлуки зі своїм нареченим, як вона пояснює всім навколо. Амбітна особа не бажає розлучатися з ним і відправляється слідом за коханим. Але в дійсності заповзятлива і допитлива журналістка переслідує дещо іншу мету. Рухома холодним розрахунком вона збирається написати викриває статтю, про те, що насправді відбувається у внутрішніх військах.

Дівчина вважає, що читач має знати правду і вона стане тією, хто дасть широким масам можливість дізнатися її. Щоб на власні очі спостерігати все життя військового містечка на власні очі, вона влаштовується продавщицею в армійський магазинчик. Ризикова і безстрашна особистість швидко знаходить всі мінуси і, зокрема, цінний матеріал, який обіцяє стати ефектом вибуху бомби після його публікації. Але сама творець навіть припустити не могла, що перебіжить дорогу важливим людям цим нарисом і тепер життя її коханого і самої Лики під серйозною загрозою. Чи зможе вона виплутатися з виру непередбачуваних подій і врятувати Дениса.

Серіал Дружина офіцера 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Дружина офіцера » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дружина офіцера 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дружина офіцера всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина офіцера онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дружина офіцера (2013)