Надія всі серії

Серіал мелодрама «Надія »:

Закохана пара Олексій і Надія живуть в невеликій провінції, де люди живуть як можуть. У містечку немає перспектив для кар'єрного зростання і можливостей гідного заробітку, що змушує багатьох переїжджати до столиці. Герої давно думають про те, що пора узаконити свої відносини, а Надя незважаючи на всі фінансові труднощі, вважає себе по-справжньому щасливою. Її не сильно турбує, що доводиться вічно турбуватися з-за відсутності грошей, головне, що кохана поруч. Але Льоша зовсім іншої думки з цього приводу.

Йому набридла нескінченна, відчайдушна безвихідь та бідність і одного разу він вирішує змінити все кардинально. Хлопець записується добровольцем-контрактником в армію. Молода дружина намагається утримати чоловіка від ризикової затії, знаючи його амбітний і запальний характер. Але все марно, Олексій пояснює їй, що не дозволить, щоб його сім'я жила на останні гроші. Маля вже не відмовити. Так герой їде на службу, а Надійка немов передчуваючи біду кожен день не знаходить собі місце. Серце не обдурило красуню. Через деякий час вона отримує лист про те, що її чоловік пропав без вісті. Недовго думаючи, вона збирається в дорогу на пошуки своєї половини, ведена надією, що зможе відшукати його.

Серіал Надія 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Надія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Надія 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Надія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Надія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Надія (2014)