Жага

Фільм драма «Жага »:

Драматичний фільм оповідає про молодого героя, учасника Чеченської війни, який ніяк не може відпустити той суворий час кровопролитного протистояння і почати мирно співіснувати на «громадянці». Хлопець реально боїться цієї розміреного життя і світу за вікном і вважає за краще практично ні з ким не спілкуватися, але завжди є щось, що може в будь-який момент повернути долю з ніг на голову. Його життя давно розділилася на «до» і «після». До того, як Костя потрапив в армію, він був товариським, завзятим - душею компанії, який з легкістю заводить друзів і відносини.

Але потрапивши на Північний Кавказ і побачивши на власні очі жахи смерті і жорстокого насильства, молода людина кардинально змінився. Костянтина тепер не впізнати. Тим більше, що ті пару років залишили на його обличчі незабутнє нагадування про себе - опік, який пізніше став шрамом. Коли він повернувся звідти, він уже не зміг стати тим самим - легким і невимушеним співрозмовником, забути всі ті картини, які кожен раз прокручуються перед очима немов кіно. Та й потім навіщо нав'язувати комусь свої страшилки і переживання темного минулого, краще знаходиться на самоті на власній території, де тебе ніхто не турбує, не ставить зайвих питань. Але чи можна так жити вічно?

Дивитися фільм «Жага » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жага онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жага дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жага онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жага (2013)