Шулер всі серії

Мелодрама Шулер  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
23 сентября 2013
Країна:
Украина
Жанр:
драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, криминал «Шулер »:

Кримінально-драматичний серіал розповість про авантюрної особистості, одеському професійному шулере, який більше всього на світі хотів покинути межі Радянського Союзу і влаштуватися в капіталістичному світі. Дія картини відбувається в 1980 році, в Одесі. В одному з НДІ працює заповзятливий молодий чоловік Костянтин Волошин. Але мало хто з оточуючих здогадується, що привабливий хлопець зовсім не перспективний вчений, а звичайний умілий шахрай, якому робота потрібна для прикриття його темних і незаконних справ.

Він може віртуозно обчистити кишені просто роботяги і той навіть не помітить цього. Займається цим небезпечним ремеслом Костя тільки з однією-єдиною метою, накопичити потрібну суму і виїхати з СРСР назавжди. Злодійську і шулерську діяльність Костика прикриває його авторитетний дядько в кримінальному світі – Балабан. Але сам племінник не знає, що саме цей родич скоїв холоднокровне вбивство, за яке довелося сісти на довгий термін в колонії суворого режиму отця Костянтина. Тоді Балабан влаштував втечу своєму братові і допоміг виїхати на чужину. З цієї причини Волошин хоче возз'єднається з батьком. Але вийти у нього дограти цю небезпечну партію?

Серіал Шулер 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Шулер » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шулер 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шулер всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шулер онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шулер (2013)