Злом

Фільм триллер, криминал «Злом »:

Головний герой кримінальної драми Сергій Альохін, полковник поліції, службовець у відділі кадрів Міністерства Внутрішніх Справ. Він на хорошому рахунку у керівництва і поважаємо на роботі, але найбільше на світі чоловік любить свою єдину дочку Катюшу. Батько навіть не помітив, як пролетів час, і миле чадо підросло, заявивши одного разу що виходить заміж. Її обранцем став талановитий програміст Артем. Наречений звичайно чарівний хлопчина, який і справді любить свою наречену, ось тільки батько ніяк не може змиритися з думкою, що майбутній зять тільки і вміє, що натискати на кнопки.

Поки улюблені чоловіки Катерини сперечалися, її викрадають невідомі. Зневірений Сергій вважає, що це міг зробити хтось із його супротивників, а Артем дотримується зовсім іншої версії. Можливо, це справа рук тих, у кого умілий авантюрист зняв гроші з карток. Зрозумілим є одне, що родинному тандему потрібно об'єднати зусилля і знайти зниклу Катю, яка сподівається на них. Чи вийде у персонажів вирахувати тих, хто скоїв злочин? І що викрадачі вимагають взамін за звільнення заручниці?

Дивитися фільм «Злом » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Злом онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Злом дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Злом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Злом (2016)