Перевага двох слонів всі серії

Мелодрама Перевага двох слонів  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Перевага двох слонів »:

Ліка залежна натура, слабка і вразлива, життям якої керує владний і заможний батько і все контролює чоловік. Головна героїня мелодраматичного фільму навіть не уявляє собі іншого існування, а вся її сутність ніколи і не пручалася такого життя і звикла підкорятися. Втім, навіщо, щось міняти, адже її улюблені чоловіки і без неї знають, що для неї краще і як треба. І приклад тому її дочка Євгенія, яка під невсипущим наглядом тата, робить вражаючі успіхи в шахах. А ось старший син, вихованням якого Ліка займалася сама, виріс справжнім недорослем і покаранням.

Чоловік упевнений, що одного разу він потрапить в серйозні неприємності і це швидше за все неминуче. І він виявився, як завжди правий. Але якби батьки тільки знали, настільки все серйозно. Батько Лики убитий і підозрюваним в злочині є онук. Але мати не вірить у винність Володі. Звикла бути пішаком і підпорядковувати чужий примхи, вона розуміє, що прийшов час ставати самостійною і зробити правильний хід. Хтось навмисно підставив її чадо, але хто ?! Вітер змін змушує змінювати правила гри, небезпечної і непередбачуваною.

Серіал Перевага двох слонів 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Перевага двох слонів » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Перевага двох слонів 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перевага двох слонів всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перевага двох слонів онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перевага двох слонів (2020)