Авантюра (2020) всі серії

Мелодрама Авантюра (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
25 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Авантюра (2020)»:

Лера турботлива і любляча мати, яка після розлучення повністю присвятила себе синові. Вона давно звикла сподіватися тільки на себе і цього намагалася навчити свою дитину. Він той єдиний чоловік в її житті, заради якого вона піде на край світу. Хлопець виріс серйозною і цілеспрямованої натурою. Після закінчення школи він вступає до вищого навчального закладу, що ні може не радувати матір, яка так пишатися ним.

Але несподівано в її долі з'являється людина, що зуміла перетягти її пильну увагу на себе. Ним виявився харизматичний і привабливий Ілля Бистров, який оточив її турботою і любов'ю. Він змусив Леру вперше за довгі роки згадати, що вона красива жінка і може подобатися. Якби тільки героїня тоді здогадалася, що солодка брехня і спритна подача чарівності всього лише мета, для досягнення заповітного. Іллі потрібно втягнути жінку в багатомільйонну авантюру. Чи зможе закохана особа розпізнати різницю між обманом і справжнім почуттям. А адже саме в той самий момент, поруч перебувати той, хто готовий зробити її дійсно щасливою.

Серіал Авантюра (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Авантюра (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Авантюра (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Авантюра (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Авантюра (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Авантюра (2020)