Чужі діти всі серії

Мелодрама Чужі діти  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 травня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Чужі діти »:

Головна героїня мелодраматичного фільму чарівна Дарина, у якої все життя складає кращим чином: люблячий чоловік, підростаючий син і спільні плани подружжя на купівлю будинку-мрії. Але в один момент все благополуччя розміреного життя руйнується після того, як Семен, вирішивши заробити легких грошей вплутується в шахрайську авантюру. Необдуманий вчинок призводить до повного фінансового краху, наслідки якого непосильні борги, які висять на сім'ї і приводить у відчай. Як жити далі Дарина не представляє?

На допомогу з слушною порадою приходити близька подруга, яка пропонує молодій жінці погодитися на сурогатне материнство, тім більше, що вже є і заможна бездітна сім'я. Вона готова взяти на себе всі потрібні витрати, тільки б отримати заповітного малюка. Дружина Бориса, талановита актриса, яка ніяк не може завагітніти і кожна спроба, це чергові розчарування та сльози. Вони погоджуються підписати контракт з Дашею і щедро заплатити, що викликає справжню заздрість у її подружки. Маша вмовляє дружину Бориса взяти ще одну матір на випадок, якщо у Дарини щось піде не так. Але в обох випадках, весь процес зачаття протікає вдало, правда в Дашином разі, чому-то майбутня мати засумнівалася і відмовляється від дитини. Ситуація патова!

Серіал Чужі діти 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Чужі діти » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужі діти 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужі діти всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужі діти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Чужі діти (2020)