Потрібна наречена з проживанням (2020) всі серії

Мелодрама Потрібна наречена з проживанням (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
18 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Потрібна наречена з проживанням (2020)»:

Наталя так і не змогла знайти щастя в особистому житті. Всі її райдужні надії так і залишилися у мріях, а сірі будні сімейного життя говорили лише про сувору реальність. Чоловік відчував себе цілком привільно в своїй ролі, де основний добытчицей фінансового благополуччя була його дружина. Вона встигала все і будинок тримати в порядку, заробити і смачно нагодувати. Але що при цьому відчуває сама молода і красива жінка? Його не хвилювало.

Наташа ж стійко витримувала всі які обрали на свої тендітні плечі непосильні тяготи. Зарплати медсестри не вистачало на нормальне існування, тому їй доводилося перебувати в постійному пошуку додаткових заробітків. І все заради того, щоб догодити коханому і зберегти шлюб. Але навіть ці кардинальні заходи і титанічна праця не зупинили її чоловіка від бажання подати на шлюборозлучний процес. Після чого героїня залишається буквально на вулиці без житла. Адже квартира була власністю колишньої половини ще до їх одруження. Біда, як відомо, не приходить одна. Ната незабаром втрачає роботу і, що ще більше посилює її незавидне становище. В пошуках роботи, вона випадково натикається на оголошення про доглядальниці з проживанням. Не замислюючись героїня вирушає за вказаною адресою.

Серіал Потрібна наречена з проживанням (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Потрібна наречена з проживанням (2020)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Потрібна наречена з проживанням (2020) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Потрібна наречена з проживанням (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Потрібна наречена з проживанням (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Потрібна наречена з проживанням (2020)